formació experiència currículum actriu Terrassa Barcelona

Descarrega el meu CV

Sóc actriu creadora especialista de cinema. Fa deu anys vaig començar a formar-me com a actriu de teatre. Vaig estudiar la major part del temps a El Timbal Centre de formació i creació escènica (Barcelona), on a més de teatre de text, vaig estudiar interpretació a càmera, teatre físic i tècnica presence, així com diferents cursos complementaris. Fa un any vaig acabar, a la mateixa escola, el postgrau en creació teatral per a poder crear i dirigir obres originals, com la que vaig dur a terme al finalitzar titulada ‘Suéltalo ya, coño’.

Aquest últim any, m’he format com a especialista de cinema a In Extremis (Berberà del Vallès) i he profunditzat amb el teatre físic a MOVEO (Barcelona), mentre treballava i estrenava l’obra ‘Perspectiva’. Per altra banda, la meva inquietud va despertar la necessitat de formar, juntament amb un soci, la productora AmaruVisió Produccions en la que porto la llogística, produeixo i realitzo sessions de fotos, a més d’oferir coaching per a actrius i actors.

Amb el temps, he anat aprenent de forma autodidàctica a tocar la guitarra, l’ukelele i el piano, i també he cursat classes de ball contemporani i de cant, adquirint certes nocions per a complementar les meves capacitats artístiques.

Actualment, exerceixo d’animadora i presentadora mentre cerco nous projectes on actuar, promoc els de les meves companyies i desenvolupo una sèrie pròpia, a més de dur a terme les diferents tasques de la productora. Alhora, entreno per a millorar les meves habilitats com a especialista de cinema, en l’escalada esportiva i com a acròbata en teles aèries.

Formació

Formació professional

Formació complementària

Experiència

Teatre

Cinema

Televisió